17.09.2015., 10:08
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor emilblomsky
A prije par godina su imali tri ekipe u polufinalu lige prvaka.A ja njihov nogomet gledam sa vecim gustom od primere,i imaju najkvalitetniju ligu ,jer svatko moze maznut svakoga,a ne primera gdje vidi samo Real i Barcu i njihovu gol razliku na kraju sezone.Sad imaju krizu rezultata,ali opet budu oni u vrhu jer imaju ono sto drugi ne,a to je pune stadione i kad se gubi i pobjeduje,i tako do trece lige.
Dinamu cestitke,Arsenal nece naprijed dok ne raskrsti s Wengerom,osjeca se
zasicenost.
|
I ja volim pogledati PL zbog atmosfere i svega, ali trenutno im klubovi ne pripadaju u vrh evropskog nogometa.
Arsenalu nije problem Wenger već njihova politika pojačanja. Konkretnije, mislim da bi s vrhunskim napadačem ravnopravno bili u bitci za naslov u PL. Giroud jednostavno nema klasu za vrhunske dosege, nije pravi realizator. Samo pogledaj što je jučer promašio u prvih 10 minuta. Dva puta. Svaka čast Eduardu, ali vrhunski napadač bi to riješio rutinski.
Da su doveli Zlatana kao što se šuškalo mislim da bi se mogli pofajtati za titulu.
Citiraj:
Autor Guls
|
Odlično. Rumunji nemaju predstavnika ni u LP ni u EL
EDIT:
Citiraj:
Zaostatak za Rumunjima i željenim 15. mjestom je 1,508, što znači da Dinamo mora zaraditi još sedam bodova ove sezone. To je moguće s primjerice, još tri pobjede i remijem ili, pak, s dvije pobjede i tri remija.
No, ako bi Dinamo ostvario, recimo, još dvije pobjede i s devet bodova izborio prolazak skupine, to bi donijelo još dodatnih pet bodova pa bi Hrvatska i u tom slučaju izbila ispred Rumunjske.
|
http://www.index.hr/sport/clanak/din...e-/842384.aspx
Treba probat tući dva puta Grke, bod u Londonu, i to je to.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 17.09.2015. u 10:26.
|
|
|