Citiraj:
Autor Manuel Calavera
|
Citiraj:
Autor wccftech.com
However, there are other candidates as well. Mass Effect 4 is also planned to launch in Q4 2016, and depending on release schedule this could be earlier or later than the next Battlefield.
But there are Frostbite games being released very soon. Need for Speed, for instance, launching on November 3; Star Wars: Battlefront, scheduled for November 17, exactly two weeks later; finally, Mirror’s Edge Catalyst which debuts on February 23.
We know that Johan Anderson, another Technical Director at DICE, was already pushing for Windows 10 and DX12 as a minimum spec for the games coming in late 2016.
|
Kada se već toliko spominje DX12 u zadnje vrijeme - i mene je zainteresiralo sljedeće, a ne znam gdje bi bilo najbolje pokrenuti ovu temu ...
Dakle, DX12 sadrži niz novosti od kojih vidim da se već neke i testiraju na
3DM13 testovima (npr. API overhed). No, to je ustvari pitanje budućnosti i razvijanja čipova, OS/API podrške, drivera, te igara sa podrškom za DX12.
Ono što mi je interesantno kod DX12 je jedan njegov ajmoreći fičr pod imenom
Multi Adapter. Koliko vidim Intel je pustio preliminarni
sample ove "podjele render posla" na javni uvid, a nedavno se pojavio i prvi mini test na jednom laptopu sa integriranom i dediciranom grafikom povezanima putem, odavno predstavljene, nVidia
Optimus tehnologije.
Rezultati su
zanimljivi (unaprijed isprike za G-Translate)
Ono što mene ustvari zanima je, kada bi se ustvari mogli pojaviti naslovi sa podrškom za tako nešto. Može i rumori, ako već nema ničega provjerenog