View Single Post
Staro 16.09.2015., 12:36   #804
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
evo, za dežurne pljuvače i rugalice...bilo je vrijeme godišnjih i izležavanja na plaži a ne bjelim u monitor 0-24
Koji si ti pacijent
Kakvi crni pljuvači i rugalice, ti si jedini koji je kenjkao u tom stilu zato se pokrij i ne pričaj pizdarije.

Citiraj:
rec - Denon 1610, front Wharfedale 9.2, centar Mordaunt short 905, rear Wharfedale, sub Pioneer sw110, media player Iamm 83, sat Strong, DVD-HDD rek. Sony, žice CAT5...
+ jedan dio od prošlih postova

Citiraj:
i ak si išo stavit slike u temi o "home theatre" onda ipak bi bio red da to skompletiraš sa svim što se podrazumjeva, a vufer je pol zvuka sa filma, sviđalo se tebi to il ne ali daj odi kod nekog ko ima to kak treba pa onda taj isti film čuj kod sebe doma
I sad bi po tvojoj logici ja imao bolji zvuk da stavim tvoj woofer u svoj sustav?

Već sam ti lijepo objasnio što mislim o tvom komentaru o wooferu pa ću se samo nadovezati sad kad vidim tvoje zvučnike. Tvom sub-u donji dio freq. range-a kreće od 30Hz, wooferima u mojim 9.5 donji dio također kreće od 30Hz. Ne mogu biti apsolutno siguran u ovo što ću reći jer nisam čuo u živo tvog pioneera ali sam poprilično siguran - 2 moja 9.5 naštelana na marantzu daju kvalitetniji donji spektar od tvog pioneera.
To je ono što sam i govorio, naravno da će kvalitetan woofer prešišati wharfedale 9.5 ali bome solidan dio ovih jeftinijih woofera će zvučati lošije ili u najboljem slučaju isto.

Citiraj:
kao što se vidi ja stavljam funkcionalnost ispred pomodarsva i trenutnih trendova, pa tako nemam cijelu sobu ko neki fashion lab sa haj-gloss bijelim namještajem i nekim feng-šuji detaljima.
Ti imaš pamćenje kao naši dežurni političari

Pa prije par postova si napisao kvalitetne izjave poput "demode telefona...ti telefoni su bili "in" prije 30 godina..." a sad tu pričaš skroz drugu priču.
Ja bi trebao micati svoj telefon (koji mi je potreban iz specifičnih razloga) jer je "demode" - i po tebi ta izjava nije u suprotnosti sa "kao što se vidi ja stavljam funkcionalnost ispred pomodarsva i trenutnih trendova"?
Nemoj se ljutiti ali tebi logika nije jača strana.

Citiraj:
isto tako držim se pravila da stereo i HT ne mogu biti iz istog sistema pa tako imam odvojene komponente i zvučnike...
Ova izjava ne drži uvijek vodu. Kad uspoređuješ 2.0 sistem i 5.1 (ili bilo koji veći višekanalni, 7.1...) sistem istog cjenovnog ranga onda će u pravilu 2.0 sistem zvučati bolje - to je točno, ali ako netko složi za klasu bolji 5.1 sa kvalitetnim frontovima koje sluša u 2.0 modu (kad želi slušati glazbu) na kvalitetnom i za klasu (ili više) jačem višekanalnom digitalcu - džabe tebi dedicated 2.0.

Citiraj:
stoga - navalite sa minusima i ismijavanjima...
Meni je tvoj sistem sasvim ok i vjerujem da daje dobar doživljaj gledanja filmova, vizualno mi nije po volji ali ukusi se razliku tako da nema potrebe filozofirati oko toga.

Gle, ti si jedini koji se ponaša kao dijete i u stilu "kome je veći". Smiri malo hormone i konstruktivno sudjeluj u temi
Igorr je offline   Reply With Quote