View Single Post
Staro 14.09.2015., 22:24   #1551
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor mitra Pregled postova
Poz svima, kupih danas Nokiu 930, našao se s čovjekom, sjeli na piće i gledam mobitel, sve super, perfektno očuvan, listam kroz aplikacije sve ok, upalim kameru sve 5. Nakon toga skoknem u Tele2 da mi daju nano sim karticu, dodem doma upalim ponovo kameru kad ono zeleni artifaktni na ekranu (mali zeleni pixeli, nisu statični, kao da rezolucija ne štima). Uslikam fotku opet isto (kad se ista prebaci na komp nema nista naravno). Listam kroz izbornik i tamo gdje imaju male slicice artifaktni su također nazočni. Stavio sam W10 u nadi ce pomoci medjutim sve je ostalo isto. Bez obzira koja je pozadina, boja ili osvjetljenje artifakti su prisutni. Probao sam googlati issue ali bez rezultata, napravio sam i hard reset..bez rezultata. Imam garanciju uz mob pa da li da ga smjesta nosim ili imate možda preporuku?

Hvala unaprijed i isprika ako sam postao u krivi topic.
probaj ga ugasiti, da se full ohladi pa ga upali. ako ce ti neko vrijeme biti OK, pa tek onda raditi te "artefakte", onda je mob neispravan i lik ti ga je uvaljao. Vjerojatno se chipset pregrijava ili nešto tako. Ako ima garanciju šalji ga na servis, nemaš kaj previše razmišljati.
alengrosevic je offline   Reply With Quote