Citiraj:
Autor Mileni
Ma lik koji par godina pljuje po startupima, crowfundingu, pa se bacio i na politiku... A na kraju prikupljao lovu za svoj 'fotografski' put po aziji, gdje li je vec to bilo
Lik je doslovno svakom loncu poklopac. No nije cak ni on problem, vec sto je netko spreman onakve bljuvotine uopce objaviti na tom portalu. Nabacaju 1100 reklama na isti, pa redovito slicni clanci koji su clickbait za lokalne trolere. I onda krece svadja android vs ios sa 1000 postova po temi.
Sto se Olega tice, neka se drzi index.hr-a i onih bljuvotina koje je tamo pisao. Vise mu pristaju, kao i opcenito cijela ekipa index.hr-a.
|
index.hr, da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Nema boljeg portala za dizanje kose trulim politicarima neovisno kojem seljoberskom plemenu pripadaju.
Nista draze nego pratiti kako vade mast raznim individuama koje ionako samo trose kisik na planeti..
Citiraj:
Autor explorer 4
Strašno je koliko Oleg Maštruko ne poznaje materiju o kojoj piše. I usput sramoti Bug.
Što se tiče novih iPhonea, sjajni su i kupio bih odmah jednog, ali kad ne želim potrošiti više od 3000 kn na uređaj, onda mi ovaj nikako ne može upast u budget 
Šteta. Bratić ima šesticu i mobitel je izvrstan, stvarno nema neke velike mane, sem one uobičajene gluposti na iOS-u, gdje ne možeš ništa prebacit bez itunesa.
Što se tiče kamere, čista politika, tjeranje da se kupi skuplji model. Ista stvar kao i s memorijom uređaja.
|
Oleg Masturko je stara, drcna i osebujna celava glava koju boli ona stvar sto ce tko o njemu misliti. I upravo radi toga ga i volim čitati..
Sve što je napisao mogao bih i osobno potpisati a koristim i iphone i macbook, ajped je beskorisno smece kojeg sam se ubrzo nakon nabavke rijesio. Također imam podijeljena misljenja o eplu, s jedne strane obozavam lakocu koristenja i dizajn uredaja dok mi se druge strane gade ogranicenja koja namecu i gramzljivost; nacin kako levate svoje korisnike.. ovo sa 16gb ne da je nisko nego ne moze biti nize odigrano..
Sva sreca pa postoji jailbreak koji od prosjecnog i uzasno ogranicenog uredaja, ucini pilu kojoj nema ravna..