- Glavne misije u chapteru 2 se ponavaljaju samo sa razlicitim tezinama.. npr misija 29 je ista kao i misija 42 WTF
- Nema Boss fighteva. Mislim ima ali ovo sta su napravili nema veze sa metal gearom. Nikad necu zaboravit borbu sa Psycho mantisom is 1. dijela. Ovdje san vec zaboravija iduci dan koji su "bossevi" bili.
- Pola price je ocito izbaceno.. samo proguglajte mission 51
- End Spoiler...
- Kiefer Sutherland voice actor...da je za nekog drugog lika ok..al za glas snakea, uzas.
- Auto save game. Nema opcije da se nazad malo vratis i napravis nesto drugacije.
- Jos jednu stvar da dodam..a to je krajolik.. Sve je isto. Nema nekih lokacija koje se isticu. Fali mi interijera. Pustinja dosadi prebrzo
Uglavnom igra je dobra za nekoga koji se oce samo malo napucavat okolo po afganistanu/africi. Al losa za MG fanove. Mene je razocarala. -->
Evo par nabacanih stvari sta meni smetaju ..nekih 50 sati odigrano
- Vecina igranja se svodi na 3 misije..Ukradi nacrt, extract zatvorenika/vojnika, unisti tenk/oklopnu jedinicu. Bude zabavno neko vrijeme al naravno da dosadi.
- Skupljanje onih kontenjera i biljaka po meni totalno nepotrebno. Sluzi samo da bi se oduzilo igranje.
- Stealth je isto osrednje napravljen. AI te nevidi ispred nosa.
- Jednu od najboljih stvari u igri izbace
- Glavne misije u chapteru 2 se ponavaljaju samo sa razlicitim tezinama.. npr misija 29 je ista kao i misija 42 WTF
- Nema Boss fighteva. Mislim ima ali ovo sta su napravili nema veze sa metal gearom. Nikad necu zaboravit borbu sa Psycho mantisom is 1. dijela. Ovdje san vec zaboravija iduci dan koji su "bossevi" bili.
- Pola price je ocito izbaceno.. samo proguglajte mission 51
- End Spoiler...
- Kiefer Sutherland voice actor...da je za nekog drugog lika ok..al za glas snakea, uzas.
- Auto save game. Nema opcije da se nazad malo vratis i napravis nesto drugacije.
- Jos jednu stvar da dodam..a to je krajolik.. Sve je isto. Nema nekih lokacija koje se isticu. Fali mi interijera. Pustinja dosadi prebrzo
Uglavnom igra je dobra za nekoga koji se oce samo malo napucavat okolo po afganistanu/africi. Al losa za MG fanove. Mene je razocarala.
Zadnje izmijenjeno od: afterburner. 14.09.2015. u 17:29.
|