View Single Post
Staro 14.09.2015., 11:33   #617
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Koliko sati tj dana ti izdrze bez punjenja?

Da li imaju neku indijaciju prije nego bi ih trebalo staviti na punjac, a ne da samo crknu ?

Ja mislim da imam malu glavu (jbg nemres imati sve veliko ) pa se nadam da mi ne bi bile prevelike.

Uglavnom dvoumim se izmedu VG2100 i CM Sirius...

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Evo da javim prve dojmove za Corsair H2100

Napokon sam dana uhvatio vremena da probam sluske. Uglavnom instalacija bezbolna (cak i bez drivera/softwarea) skype je odmah prepoznao H2100 (Win 8 64bit) i sve je radilo naon 2 clicka. Ipak sam instalirao software/driver cisto da vidi sta ima. Nije bog zna sto bogat opcijama ali ima dolby i biranje modova surrounda te razne equlizere, meni nebitno ali nekog ce mozda veseliti

- Same sluske su dosta teske /za razliku od mojih starih logitech BT/WiFi koje su lagane ko perce ali nisu u toj klasi (oslim sto su bile skupe cca 700 kn prije 3-4 godine) tako da cvrst stoje na glavi.
- Spuzve tj. tkanina za usi je dobra, crvrsta i obuhvaca cijelo uho bez problema tako da okolni zvukovi su dosta dobro izolirani.
- Mikrofon je odlican, snimao sam video/zvuk i nema nikakvog shuma i sve je cisto i dovoljno glasno.
- Punjenje baterije je trjalao nekih 40-45 minuta i mogu se korisititi dok se pune (USB) tako da nije problem i ako s eisprazne u sred chata.
- Podesavanje u svim smjerovima i rastezanje je dovoljno dobor i za najvece glavonje, stvarno moze obuhvatiti ogromnu glavurdu
- Pojacavanje na koacic je fino odradjeno tj, kotack je kvalitetan i cini s ekao d aje metalni tj. super je obradjen.
- Dugme za paljenje je isto cvrsto i glasno, nema brige oko problema u kvaliteti (za sad)

ono sto mi se ne svidja je:
- nemam pojma kad su sluske upaljene/ugasene, nevidim nikakvu indikaciju jesam ih upalio/ugasio ?. Ono plavo svjetlo na boku se upali na trenutak i ugasi tako da pojma nemam jesam ih ugasio ili nisam (mozda s ei same gas enakon XY mnuta, nemam pojma)
- zvuk kod paljenja je dosta tih, volio bi d anpravi jasan BEEP kao star elogitech da znam da sam ih upalio/da rade
- USB dongle koji dolazi s njima (za WiFI) je ogroman i non stop blinka plava lampica. Toliko mi ide na zivce da sam ga sakrio iza monitora . Sreca dobiej s eproduzni kabel pa mozes kud zelis s njime, a moze biti i direkt u komp ustekan ali svejendo bi volio onaj mali unifying recieve rumjesto velikog recievera
- USB punjac i mic su s lijeve strane a meni vise pase s desne jer na toj strani mi je USB punjac - naranvo ovo je trazenje dlake u jajetu ali logi mi je imao mic i punjac s desne strane .

Nisma jos probao domet, mozda radi bolje od logitecha s obzirom koliko je velik USB stick/dongle .

Eto toliko ukratko i za sad.
marko_1 je offline   Reply With Quote