View Single Post
Staro 14.09.2015., 09:00   #5472
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Evo nakon šta sam malo koristio 5.1.1 na Note 4 ukratko dojmovi:

-baterija je meni, usudia bi se reći, malo bolja -iako pričamo o jako sitnom napretku, u prosjeku 5% po danu(subjektivni dojam). Završim dan sa oko 45-55% ovisno o količini upotrebe. Svakako pričamo o nekih 4.5-5h SoT(na puni kapacitet) ..više manje.. (koristim dosta aplikacija.. screen brightness smanjen na 40%+auto, lokacija na bs i slične stvari koje piju nepotrebno bateriju-a ne koristim ih... isključene)

-promjene su male i zanemarive u izgledu nekih sitnica po izbornicima i sl.(npr. sad kad želim nešto share-at onda više nije lista svih aplikacija ispred mene... već su raspoređene u više "slide-ova" po 6 itd.)

-iritantan je dodatak kad se na desktopu spusti padajući izbornik pa stoje "S Finder" i "Quick Connect" koji se mogu maknut, koliko sam upoznat, samo rootom..

-problem sa "Swipe+Dragon" aplikacijom koju sam kupio već odavno, od updatea zna zablokirati cili mobitel kad se uđe npr. u whatsapp i krene pisati. Izgleda da je greška slična onoj koju su već imali.. a rješio je zasada isključivanjem "Synca" u postavkama i nestali problemi..

-Ukupni dojam je da je cijeli sustav možda 3% brži ... nego na 5.0.1.

Zadnje izmijenjeno od: Delpiero. 14.09.2015. u 10:13.
Delpiero je offline