View Single Post
Staro 13.09.2015., 09:45   #48
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ova igra je izdana nedovršena, fanovi igre koji su igrali sve ostale nastavke su na kraju igre vjerojatno očekivali "Chapter 3 - Peace" jer je tako i trebalo biti ali je najvjerojatnije Konami požurio Kojimu i dobili smo ako ne i najmanje dobar nastavak u serijalu jer stvarno fali puno toga a da ne spominjem neke scene iz trailera kojih uopće nema u igri. Nakon onog isprdka Ground Zeroes koji je trajao 10 min a prodavao se za 200+kn, nebi se čudio da izbace neki dlc kao chapter 3 i naplate ga masno i skroz iskoriste fanove. Ja osobno nikad neću zaboravit Ground Zeroes s kojim su išli iskoristit veliku fan bazu a to je praktički bio demo i nikad više neću kupit MGS igru, sve ću sa užitkom piratizirat.

Meni osobno igra kao igra je dobra ali kao MGS mi se uopće ne sviđa jer ovo nije MGS, ovo je tek neka jako kvalitetno tehnički napravljena open word TPS igra sa tu i tamo malo MGS priče. Snake uopće ne priča, Hayter fali jako . Misije su sve na istu foru i polako kako prelazite počinje biti sve dosadnije i dosadnije jer stalno radite iste stvari, a da ne govorim da ih 90% nema veze sa pričom. Save opcije nema, neke misije sam ponavljat 10+ puta jer me neki mamlaz skuži na samom kraju misije i ubiju me, naravno, igra me baci na početak misije.

Potrošiti na igru 90+ sati i onda je ispljuvati? Ako je čovjek fan, naravno da će odigrat, kakva god igra bila odigrat će je makar radi priče. Odigrat sve ostale dijelove MGS serijala i sad ovaj preskočit jer je lošiji ili ga odigrat ne brzinu? Ne.
Mirkopoter je online   Reply With Quote