View Single Post
Staro 30.09.2005., 14:20   #19
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Originally posted by Isus
Ixusi je šminkerska serija!
Ixus kao takav i nije. Frend ej nabavio Ixus 40 prije nekih godinu i pol i fotić je mrak, izrazito brz, i u spremanju slike, fokus je jako vrz brzo kretanje kroz menije i izvrsne leće-

Sony je dobar jer im izvrsne leće, ali ostalo i nije tako bajno. S tiem da ti jeftiniji modlei nemaju carl zeiss.

HP je imao jedno vrijeme Pentaxove leće, ali mu je elektronika bila užas-

U gornjem popisu se IMHO izostavio Pentax, firma koja već jako dugo proizvodi izvrsne fotiće ali nej jako rasprostranjena jer je većinom orjentirana na "ozbiljniju" klasu, te hara u analognom djelu tržišta.
što znači za fotič da je mrak?
meni su FUJI S5000, S7000 isto mrak, al se večini ne sviđa jer su hrglje!

koji jeftiniji modeli sonyja nemaju zeissove leće?:confused:
sony je kupio licencu za te leče da bi se bolje prodavali al kao što rekoh sony nije za fotiče iako je dizajn dobar.

izostavio sam pentax, philips, trust jer nisu to fotiči koje je potrebno napomenut, inače pentaxove slike su... hm... da...
za koju godinu kad sredi kontrast, i izbaci previše žute boje bit će ok, sad trenutno za tu cijenu je bolje uzet neku poznatiju marku, a te marke fala bogu imaju šta za ponudit.
my ex:FUJI S5000 imao je nočni fokus, više ga nema za kupit a i nasljedio ga je S5500 dok jako velik broj modela to nema (istina da im i nije potrebo jer je to rijšeno na taj način) al kakve je on slike radio po noči...
buljo je offline   Reply With Quote