View Single Post
Staro 11.09.2015., 16:32   #707
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Čiro je postao izbornik zahvaljujuci znas vec kome,i kako je dobro rekao brko ,nikakav trener.
Imao je tada turbo momcad,i izgubio od francuza utakmicu koje smo mogli dobiti samo tako,a on se glumatao s onom zandarskom kapicom.A Brazil bi pojeli u finalu. No dobro,bilo pa proslo.
Ali svaki imalo dobar trener ne bi isao na euru 96'-te gubiti namjerno od Portugala da ides, pazi sad,na Nijemce, jer nam oni pasu?
Pa kome nijemci pasu,majko moja!
Od nasih ,Kranjcar ili Prosinecki,od ostalih,Kek,kad vec ne zele platiti puno.
Da hoce rezultat platili bi Ancelottija ili ovog iz Borusije bivseg ,Kloppa!
Po meni najbolji bi bio Šilavert,oni stariji ce ga znati,da ih bar prebije kad ne igraju kak se spada.
kome? nevjerujem da bi ćiro namjerno gubio ili namještao,niti on niti igrači...od naših bi bili najbolji ćiro pa onda jurčić...jurčić koliko znam nije baš frend sa igračima i svagdje gdje je došao je ostvario rezultat
kako uopće idu te prijave za izbornika...jel oni moraju slat molbu i životopis? svaki put kad novinari pitaju nekog trenera on odgovori,neznam,nije me nitko zvao...kaj to tata samo nazove,čuj ti i ti,postao si izbornik,dolazi...a ovaj odgovori valjda...da šefe
bilo bi ok onda da svi zainteresirani pošalju molbe,ovako ispada da nitko nije zainteresiran...
esc je offline