View Single Post
Staro 10.09.2015., 17:32   #2408
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Nijedna od te tri grafe nema referentni hladnjak nego nekakav turbinski koji pitaj-Boga kako radi. Za ilustraciju, ovo je referentna 970:http://www.kitguru.net/components/gr...dition-review/ i takvih nema u opticaju/za kupiti.
Kada se pogleda te turbine i stavi u isti kontekst sa referentnim hladnjacima ... to u stvari i nije usporedba, kolika je realna razlika u kvaliteti

Zaista je šteta da se nitko od proizvođača nije odlučio za referentnu GTX970, pa makar i po nešto višoj cijeni od ovih jefitikanera.

Citiraj:
Primijetite izgled IO plate-a, materijal od kojeg je napravljeno tijelo coolera i postojanje backplate-a. To je hladnjak koji bez problema hladi 980 (ti verzija ima vapor chamber, obična tri heatpipe-a).
Za ovu razliku nisam znao, ali u svakom slučaju mi je jasno da dobro rade svoj posao svaki puta kada prislonim ruku na perforirani I/O limić kroz koji navire vrući zrak.
Tek sada mi je jasno koliko topline grafe izbacuju u kućište sa nereferentnim hladnjacima.

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
One word : krasno Ako nije tajna koja je cijena kejsa , mozes i na pm. i gdje si ga uzeo ?

Takva je i cijena koja vani varira od 300-injak, pa sve do 400€ (za ovaj PC-O5S mini ITX model sa radiator supportom). Jedna napomena, pripazi, postoji i jeftinija PC-O5 (non S) verzija, koja nema podršku za killere na vrhu (slikica).

Btw Uzishop tj. nino je dobavljač, pa mu se slobodno obrati u vezi detaljnih informacija poput trenutne dobavljivosti i precizne cijene.

Ukratko, da ovo ne bi preraslo u pravi hajdžeking teme

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 10.09.2015. u 17:37.
dh41400 je offline   Reply With Quote