View Single Post
Staro 10.09.2015., 14:05   #5445
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor čuks Pregled postova
@destro

Uzmi si 2-3 sata i prouci kako ga rootati te kako ga vratiti na stock u slucaju da se nes zblesavi jednog dana. Dobro provjeri da li se moze i kako ponistiti root counter, jer to odredjeni mobiteli imaju.

S rootom ces se rijesiti svih tih problema koji te muce. Ne znam samo zasto se ljudi toliko toga boje.

ODIN je program za flashanje samsungovih romova, stock ili custom, ali iz windowsa.
Čuki, bar ti znaš da nisam od jučere, bojazan da nešto ne radi nakon mog dodira kod mene nije postojala, i po nadimku se vidi da uništavam sve što dodtaknem.

Šalu na stranu, za mene je prošao voz kad sam se zayebavao s takvim stvarima (LG Optimus One P500, Desire Z, frendovima brdo Samsunga S1 i S2).

Nije da ne bih mogao, nego nemam volje za tim, više mi nije interesantno. Sad prčkam i programiram na low levelu na poslu, a sve ovo ostalo... meh, uzmem 3h i odigram Diablo3 ili odem pilit aluminij u podrum

Plus, kad bih išao sad istraživati koji ROM bi najbolje po funkcionalnosti odgovarao meni tj. ženi, ne znam bi li se za ijedan odlučili

Tko zna, jednog dana možda opet uhvatim i tu sferu, ali zasad - ne.
Radije pošaljem telefon na servis, u međuvremenu kupim neki od nexusa, i kasnije prodam sammya. Još i zaradim.

EDIT: radije ću i kuhat neg rootat i romovat mobitel