View Single Post
Staro 10.09.2015., 10:41   #719
CroKiller4
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Pozdrav ljudi.

Neki dan me zvao T-Com pa mi ponudio za dodatnih 10kn VDSL brzinu do 30mbit/s. Rekoh super može. Sad su mi rekli da će kroz 7 dana doći tehničar i da ću dobiti novi router ZTE koji vidim po forumu T-Com daje i vidim da je generalno ok.

Sad imam onaj ADB i ne znam kakva su vaša iskustva, ali ja sam jako zadovoljan s njim. Budući da imam PS4 i Xbox One koji su spojeni žicom u ADB na njemu sam bez problema uspio naštimati da na Xboxu imam Nat Type Open a na PS4 Nat Type 2 što je super. Xbox One sam stavio u DMZ a za PS4 sam samo portove otvorio i radi sve. I na jednoj i drugoj konzoli sam statički IP napravio.

Moje pitanje je da li je teško to sve podesiti na ovom routeru? Ima li kakav tutorial ili nešto? Da li je ono kompliciran? Nisam iskreno pročitao sve strane topica nego njih 7-8. Pitam jer sam prošao muku s bivšim routerom Thomsonom i konačno nađem OK router i sad opet novi. Džaba mi brzina ako mi za konzole bude frka jer onda ne mogu online igrati nikako.

Znam znam...first world problems, ali kad sam već platio i te konzole i pretplate volio bi onda da radi kako treba.

Hvala na pomoći i savjetima.
CroKiller4 je offline   Reply With Quote