View Single Post
Staro 10.09.2015., 01:54   #321
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Ako su problem crne crte koje nisu dovoljno crne , možeš masking napraviti i ispred leče. Ja sam tako riješio refleksiju svjetlosti na stropu....
Istina. Još nisam odlučio kaj ću po pitanju PJa, izgleda da ostaje ali u nekoj budućnosti nabavljam i TV, možda ću ga tako i više cjenit PJ nakraju, tko zna

PS. jesi ikad pokušao napravit nešto ovakvo : http://www.zuggsoft.com/theater/prism.htm

Citiraj:
Tamo Gabre loži vatru da spali smirnoffa na lomači a ovde razapeli telefunkena zbog jednog malog prekidača.

I sad bi se ja trebao pokazat nešto s čim ni sam nisam zadovoljan? Morao bi biti lud da nešto zakačim.
Kad bolje promislim , mislim da ču od sada malo više paziti i na to što pišem. Da me nebi slučajno izletjelo to "picajzla"

Nisi jedini po tom pitanju ali ja se učim bit tolerantan da nikad nisam zadovoljan.

Citiraj:
Nego , s onom pričom o add-on zumu si me inspirirao da riješim problem onog ne poklapanja 16:9 i 2.39:1.
Ništa fancy...
Samo PJ sled...
Motorizirani...
Za kojeg sam na kraju zaključio da bi radije upravljao istim preko daljinca nego prekidača na zidu pa ako mi sljedeči tjedan napokon dođe remote s ibeja , možda složim jednu slikovnicu....
Opa, to je več mala ali itekako velka stvar. Baš me zanima kako si to izveo.

Zadnje izmijenjeno od: sodom. 10.09.2015. u 02:09.
sodom je offline   Reply With Quote