Citiraj:
Autor Gabre
Ne kuzim ja tebe i to filozofiranje
|
Ne kužiš me? Nema problema , ja ti objasnim
1. Otvorim temu i vidim fotografiju uz komentar 'da če tako biti ako sve bude po planu'.
2. Mogao si izabrati bilo koji primjer jer ih je net krcat , ali eto izabrao si / zakeljio si fotku nečijeg setupa s rasvjetom za vrijeme projekcije.
3. O svjetlima si napisao dovoljno.
4. Zbog 2. te 3. , zakeljenu fotku povežem s popratnom svjetlosti te jednostavno komentiram kako mi to osobno odvlačilo pažnju od filmskog materijala.
5. Ti komentiraš da sam se uhvatio rasvjete ko pijan plota i kako je fotografija bila zbog postavke platna.
6. Ok, shvatio. Nesporazum. Ukratko ti objasnim zbog čega / ovo pod 4.
7. Ipak , pošto si se dotakao projektora ,kontrasta , solidne slike te ambijentalne rasvjete , ja ti lupnem link na kojem imaš dosta zanimljivog upravo o tome.
8. Usput me to povuče da se dotaknem razine svjetline na jednom određenom primjeru...
9. Ti me opet 'počastiš' da se hvatam rasvjete kao pijan plota a moje doticanje jedne zanimljive tematike riješiš s "film je bezveze".
10. Ja ti pokušam objasnit da su filmovi meni jedna zanimljiva tematika...naširoko interesantna tematika...i kako to ima nuspojavu da se dotaknem svega i svačega ...jer mi eto padne na pamet da možda nije interesantno samo meni.*
11. Pošto sam spomenuo kino operatere , nisam odolio zaljepit Alfreda kad malom Totu govori kakav je to život
u ovom filmu nakon što stavi podgrijavat ručak U projektor
*
Zbog Fury i 2 tenka se užario forum.
Ja se u HT temi ,na AV podforumu dotaknem određenog filma koji šalta između nekoliko AR (što je samo za sebe zanimljiva tema u HT kontekstu) ,filma za kojeg stoji da traži baš određeni nivo svjetline ...i jedino što se izrodi je tvoja ograničenost "film je bezveze pa nije ni važno" .
Ali glavno da se ne štedi postova kad god netko treba nekoga posrat.