ja isto razmisljao o ugradnji kompa u auto ali brzo odustao od toga. prije negdje pola godine sam si uzeo pioneer 7700MP MP3/WMA/AAC za 1900 kn (tada su u ducanima kostali oko 2500 a sada ih ima za 2000 - 2100).
stvar ima 4x50W mosfet pojacalo u sebi i kada sam to spojio na macaudijeve 25" 250Watne zvucnike culo se hebeno.. no nije dovoljno buke

pa sam jos stavio i 2x100W macaudiovo pojacalo straga i sad je to to... kristalno cist zvuk sa odlicnim basom (nemam sub - nije ni potreban) i jos moram naici na neku rupu u cesti zbog kojeg ce pioneer preskociti...
sto se tice namjestavanja zvuka i zvucne slike u autu, neznam kakav je alpine ali za ovog pioneera mogu reci da je to nesto nevjerojatno. ima milijardu i jednu opciju za ekvilajzer a jedna od onako coolerskijih je i podesavanje nagiba (!) sinusoide ekvilajzera. puko sam kada sam to vidio

jos k tome ima i senzor za buku (kojeg se moze ugasiti naravno - kao i sve ostalo

) pa kada se vozis pri vecim brzinama ili po grabama u gradu pioneer ti fino sam pojaca zvuk da anulira promjene. kad se parkiras ti ga stisa i vozdra
moral price: netreba ti komp u autu. neki mp3 playeri su kompovi sami za sebe!