Citiraj:
Autor nub
Na stranu potrošnju, grijanje, buku, probleme s podrškom sli-a i sva ostala prtljanja oko toga... Dovoljan razlog za ne ić na sli je microstutter.
|
Sa ovime si me teleportirao tri godine unazad ... bolne uspomene
Citiraj:
Autor xGAME
Referentnu ionak nitko ne kupuje 
|
Citiraj:
Autor Drift_King
Ako je case provjetren i nije zadnja raga, nebi triba bit problem rajt?
|
Mnogima na forumu smeta povećana buka koju proizvodi takav setup, ali ukoliko ti ne smeta - Go ahead
Citiraj:
Gledan tu naslove u testu i nisu neki stari, čak bi bilo logičnije da novije bolje radi (- inicijalni bugovi), ali tehnologija napreduje (mantle, DX12...)
|
U teoriji da, a u praksi u pravilu uvijek nešto smeta ili driveri ili micro stutter (ozbiljno zna narušiti kvalitetu igranja) ili pak neoptimiziranost igre za rad sa pojedinim SLI kombinacijama.
Citiraj:
Jasno mi je da je snaga duplo povećana, i da se više griju, i da to povećava i ambijentalnu temperaturu, ali opet koliko vidin povecanje potrosnje je ~40% dok je povecanje performansi od 0-30% ovisno o naslovu (u odnosu na TitanX iz testa).
|
Potrošnja je sigurno povećana, a performanse nerijetko znaju kaskati ... čak štoviše nerijetko se znalo dešavati da nemali broj naslova ima slabije performanse od jake single grafe.
Citiraj:
Pritom mislin da svi s TitanX/SLI imaju klimu i da je struja najmanji problem (je l'), mene cisto sad zanima usporedba, jer kako san vidio na netu svi imaju bolje performanse, uz nesto vece grijanje/potrosnju.
|
Većini ljudi sa takvim afinitetima, čak i nije problem sama potrošnja klima uređaja, već ne žele biti cijeli dan pod klima uređajem.
Citiraj:
Druga stvar je cijena, 2x970 je ~6000 kn (mozda cak i manje), a najjeftinija Titan X ~8000 kn. 2000 kn razlike struje mi se cini ok za malo bolje performanse?
|
Ukoliko bi se netko i odlučio za Titan (vjerojatno zbog crnog look-a

) onda bi bila takva situacija, u protivnom, 980Ti trenutno kreću od 5700-5800 kn na nabavi, a performanse su praktički jednake
Citiraj:
Osim ako tu nema vecih problema tipa da igre uopce ne podrzavaju SLI pa nema nikakvog benefita osim poveceg racuna za struju
|
Tako nekako,ali naravno, ukoliko ti je tolika želja SLI, isprobaj, vidi, pa nam javi dojmove kada se slegnu