View Single Post
Staro 08.09.2015., 08:03   #1512
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Chrome je katastrofa, neznam zašto bi to itko koristija kraj IE? Bar ovaj što imam na Androidu nevalja ništa (trza, guta memoriju, ima ultra osjetljiv odaziv na određene oglase, pun kufer oglasa, uopće ne blokira popupove efikasno itd).
PSA, onaj Chrome sa storea je fake pravi Chrome za WP ne postoji (edit: jedino ak si mislio na Chrome generalno, da je katastrofa... bez obzira na platformu )

Te fake aplikacije su i jedan od najvecih problema WP Store-a Nedavno su napravili cistku i uklonili krpu fake Facebook/Youbube/itd. aplikacija, al cini mi se da bi mobli opet

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ma ne, uspoređujem IE na WP sa Chromeom na Androidu.

Fascinantno je recimo kako na mobitelima sa većim ekranom chrome loše prikazuje recimo forume u desktop modu ili neke stranice koje nisu optimizirane za mobitele, font bude užasno malen, a funkcija povećanja je beskorisna.

U mom slučaju, 1020 sa svojih 4.5" 1280x768 na IE ima veći font i čitljiviji tekst od N3/4 sa 5.7" i FHD/QHD rezolucijama.
Onda sve 5. Jasno mi je sta pricas Imam jednog Nexusa 7, Chrome se vuce ko krepana kokos :/

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 08.09.2015. u 11:42.
nathan.fake je offline   Reply With Quote