View Single Post
Staro 07.09.2015., 17:57   #19
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Update, tocno 14 dana nakon sto su primili prigovor zove me lik , bahat i arogantan, da mi kaze da vidi da su pogrijesili na prodajnom mjestu, da je u sistem dobro unijela sve i da ako inzistiram mogu prekinuti ugovor ali da vratim mobitel jer tako pise u uvjetima koristenja

Rekoh necu vratiti nikakav mobitel jer sam ga posteno platio i imam racun i ugovor na 0 mj

On prodaje pricu da mobitel uz sebe vuce 24 mj ugovornu obavezu

Ja ga pitam ok, ali gdje to pise jer ja kod sebe imam samo 0 mj ugovor , i zamolim da mi napismeno da gdje pise da mi je mobitel produzio ugovor za 24 mj posto kod mene pise promocija za prijenos broja i trajanje 0 mj

Onda je postao bezobrazan i tvrdi da je to jednostavno tako je i da sam ja imao 30 dana da se zalim na ugovor ako sam se vec mislio zaliti (misli na ovo: Povreda odredbi pretplatničkog ugovora

Pretplatnik treba, kao i u prethodnom slučaju, uputiti pisani prigovor Službi za korisnike svog operatora s tim da to mora biti u roku od 15 dana od dana saznanja za radnju ili propust operatora javnih komunikacijskih usluga, a najkasnije u roku od 30 dana od dana povrede odredaba pretplatničkog ugovora.)

Ja mu kazem da ja nisam mogao znati da je negdje zavedeno 24 mj jer su ugovori na 0 mj a on meni onako bezobrazno ali mogli ste pogledati u moj vip portalu , tko vam kriv sto niste...

Tu sam lagano popizdio i rekao mu da nisam ocekivao da imam ugovornu obavezu 24 mj ako sam potpisao 0 mj i da nisam imao potrebu provjeravati sto pise kod njih u sistemu

Rekao sam mu da mi vrati pismeno njihovu odluku a da cu onda dalje ja prijaviti inspekciji

Da sada sve opisem i saljem na trznu inspekciju i hakom ili samo hakom?

Budala se nisam sjetio reci mu da tih 30 dana zaljenja na ugovor nabije sebi u supak da cu jednostavno traziti onda raskid ugovora ako mi ne daju da se ukine ugovorna obaveza i gotovo, sve dokumente imam kako treba i hakom mora biti na mojoj strani...

Zadnje izmijenjeno od: buljaka. 07.09.2015. u 18:03.
buljaka je offline