Pozdrav,
Imam jedan problem, možda se nekome dogodilo slično pa zna kako riješit, radi se osljedećem:
Imam sony xperia z3 compact, gore je 5.1.1, i jučer se zablesiro kad sam listao facebook, baš sve je blokiralo i niti jedna tipka niti na ekranu nije radila.
Nakon toga se ugasio ekran i opet ništa, ali je svijetlila lampica....
Probao sam se nazvat sa drugog moba, mob je zvonio ali sa ugašenim ekranom i neka čudna muzika opet nisam mogao ništa...
Nakon toga se sam ga spojio na komp i upalio se nakon par minuta i sve radili normalno....
Mob je kupljen prije malo manje od godinu dana i do sada nikada nije zaštekao niti slični, niti bio u vodi....
Danas otvorim messenger i ugasio se ekran i ne reagira na ništa, baterija je bila do pola sigurno i nemogu ga više nikako upalit probao sam sve moguće kominacije šta sam našao na net-u....
Stisnem npr, power i tipku za gore istovremena zavibrira 3 puta zasvijetli lampica crveno na sekundu i nema šanse da se više upali....
Dal ima neki način da ga probam upalit ili da ga nosim uservis jer ima još garancije, dal je netko imao sličnih problema ????
Unaprijed puno hvala !!!
lp