View Single Post
Staro 07.09.2015., 17:04   #1505
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor L31 Pregled postova
Imas li problema s privitcima u toj built in aplikaciji? Znam da sam imao problema sa slanjem/primanjem privitaka na lumiji 625
Sve radi kako treba. 925 s 8.1.

Citiraj:
Autor doky Pregled postova
Cloud storage, Office alati, kalendar, mape, prevoditelj... Nisu svi zapeli na mailu i tražilici.
MS ima svoj cloud (one drive). Osim toga tu je sad i Dropbox koji meni radi dobro. Plus što se njemu može pristupiti s bilo koje platforme.
Office i MS? haha...MS OFFICE
kalendarčić radi super i još mi se prikaže na lock screenu ako tako postavim...
mape? Here drive mape na lumijama su odlične
Prevoditelj? hmmm ne koristim baš takve stvari na telefonima ali recimo t-translator je fora ak ti se igra s tim...
i glance...glance...glance..ko to ima ko to daje, pogotovo za te pare? :-)

I sad kad vidimo da je sve tu i da je Os solidno ispeglan (i još bolji kad dođe oficijena 10ka), da su kamere na lumijama u prosjeku bolje od onih iz androida koji su u cjenovnom rangu svake lumije s kojom se uspoređuju.....

Ljudi bičaju kako im ne rade neki apovi a ja sam takvo iskustvo (doduše rijetko) imao na svim platformama....obično apdjeti riješe problem

Nego, sad mi uz 925 dolazi poslovna 640 pa me živo zanima...bacit ću usporedbu. U principu očekujem da 640 bude bolja u svemu osim u fotkanju kamerom u uvjetima slabijeg svjetla....a opet dolazi nova lumia camera app, s win10...
Tvrdi je offline   Reply With Quote