Citiraj:
Autor sodom
osim kaj ti ide film preko prekidača na zidu
|
Citiraj:
Autor Gabre
Pa upravo to, slika nije od ruva do ruba, ide preko prekidača i to je već za jednu picajzlu bome propust
|
fakat tražite dlaku u jajetu kad već rekoh da ide dnevni u renovaciju: prekidač je bio tu prije projektora a sad čeka renovaciju. s obzirom da nije drito posred slike, trenutno mi ne smeta previše. kad renoviram bit će tu projekcijska površina bez mane...
Citiraj:
Autor sodom
ps. kada koristiš digitalni zoom kradeš si nativne piksele, poput keystotninga.
pps. slika bi ti trebala ići od ruba do ruba, tu nešto ne izgleda kako treba.
|
nije digitalni zoom već optički, zoom leću sam samo vrtio. nema nikakvog petljanja sa slikom
ovo sa slikom od ruba do ruba: full hd filmovi uvijek ostave rub okolo a 3d filmovi popune cijeli okvir, dakle od ruba do ruba. neznam jel to do ripova možda...
Citiraj:
Autor Gabre
Nego, s čime playate Blu-ray ISO filmove kad ih mountate u windowsima? Ono da baš imam izbornik i sve?
|
mountam image u daemon tools i puštam u PowerDVD-u. radi bez problema no jako je zahtjevno za moj laptop sa i3, HD5470 i 8gb ram. izgleda da ne radi hw akceleracija za video za 3d blu ray te mi ždere procesor >98%. upravo sam u procesu zamjene tog i3 u i5 te se nadam da će mi turbo boost omogućiti da budem taman ispod tih >98% jer kako video ide tako sve više trza. da se gledat jedno 20 min... sve sam probao: n-puta sam reinstalirava drivere, pokušavao s novima al ništa, jednostavno ide uvijek na proc koji slabo riješava frame packing format...