View Single Post
Staro 06.09.2015., 23:37   #295
telefunken
Premium

telefunken's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
osim kaj ti ide film preko prekidača na zidu
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Pa upravo to, slika nije od ruva do ruba, ide preko prekidača i to je već za jednu picajzlu bome propust
fakat tražite dlaku u jajetu kad već rekoh da ide dnevni u renovaciju: prekidač je bio tu prije projektora a sad čeka renovaciju. s obzirom da nije drito posred slike, trenutno mi ne smeta previše. kad renoviram bit će tu projekcijska površina bez mane...
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
ps. kada koristiš digitalni zoom kradeš si nativne piksele, poput keystotninga.

pps. slika bi ti trebala ići od ruba do ruba, tu nešto ne izgleda kako treba.
nije digitalni zoom već optički, zoom leću sam samo vrtio. nema nikakvog petljanja sa slikom

ovo sa slikom od ruba do ruba: full hd filmovi uvijek ostave rub okolo a 3d filmovi popune cijeli okvir, dakle od ruba do ruba. neznam jel to do ripova možda...

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Nego, s čime playate Blu-ray ISO filmove kad ih mountate u windowsima? Ono da baš imam izbornik i sve?
mountam image u daemon tools i puštam u PowerDVD-u. radi bez problema no jako je zahtjevno za moj laptop sa i3, HD5470 i 8gb ram. izgleda da ne radi hw akceleracija za video za 3d blu ray te mi ždere procesor >98%. upravo sam u procesu zamjene tog i3 u i5 te se nadam da će mi turbo boost omogućiti da budem taman ispod tih >98% jer kako video ide tako sve više trza. da se gledat jedno 20 min... sve sam probao: n-puta sam reinstalirava drivere, pokušavao s novima al ništa, jednostavno ide uvijek na proc koji slabo riješava frame packing format...
telefunken je offline   Reply With Quote