View Single Post
Staro 29.09.2005., 23:23   #8
kresimirSM
Premium

kresimirSM's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Da Jango, imas pravo, 400 kn i ne ira velku ulogu kad kupujem nesto za duze vrijeme!
A i dobro je sto si mi napomenuo na popust od 10%, to ce mi jako dobro doc, jer cu placat gotovinom!
Od kojih komponenti si ti sastavio muziku?? Nemoj mi zamjerit sto ovoliko priupitkujem, ovo je za mene skroz drugi svijet, do sad sam samo gledao o racunalnim zvucnicima!!!

E newalss, stvarno si mi dao dobru ideju-da napravim sam stalke!!! To je fora! Moglo bi dobro ispast!
Ali ono sto je Jango rekao je ziva istina: sto duze budem sastavljao Hi-Fi sustav, vise cu ga cjenit!!!

Evo ostala je jos jedna stvar na koju nisam mislio, Kabeli!
Procito sam na www.audio-puls.com da su bolji kraci kabeli, tako da mislim uzet 2X1.5m ili 2! Vljda ce to bit dosta!
Samo jos ne znam kakve se cjene krecu po jednom metru! I koje marke treba gledat!??? Pa eto ako mi mozete malo i tu pomoc!!!

Newalss, to si dobro primjetio: nigdje nisam spominjao koji bi cd player uzimao, jer ga ubiti ne namjeravam uzet, barem ne skupa sa pojacalom i zvucnicima, a najvise jer nemam niti jedan audio cd, sva mi je muzika u Mp3 formatu!
Pojacalo i zvucnike namjeravam spojit na komp! Zvucna mi je Creative Audigy ZS 2! Na nju su mi sad spojeni Logitech Z-2300, i nije mi do sad pravila nikakve probleme, a i zvuk je dobar!
Sto vi mislite hoce li to dobro fukcionirat: slusta cu Mp3 i ici ce preko zvucne!!-jeli to dostojno ovih zvucnika i pojaca sto namjeravam uzet?????
I evo jos jedno pitanje(ja mislim glupo)! ako sa mp3-a prebacim u audio, hoce li bit hvalitetniji zvuk??? nemojte mi zamjerit, mislim da znam odgovor(nece bit hvalitetniji zvuk) ali nisam siguran!!!

Ljudi HVALA!!!

Zadnje izmijenjeno od: kresimirSM. 29.09.2005. u 23:38.
kresimirSM je offline   Reply With Quote