Citiraj:
Autor BojanZD
Ma ne isplati se ništa dirati, ako misliš ostat u istom cjenovnom razredu.
R9 300 je čisti rebrand, dok Fury modeli koji stvarno imaju kao neku novu tehnologiju ,tipa HBM memorija i sl. startaju teko od 4000kn na dalje, pa ti je jasno dal se isplati ili ne?!
Ja sam neki dan poslao svoju R9 270X na reklamaciju i planiram tražiti ponovo 270x u zamjenu ili neki R9 300 ekvivalent.
Ako sam dobro ubrao, R9 270x = R9 370... 
|
Ma nisam ni mislio sada uzimati nego čisto informativno me zanimalo jesam se zahebo sa žurbom oko kupnje, gledao malo recenzije po netu pa skonto da nove grafe nisu donjele gotovo ništa novo osim brojeva u nazivu(mislim na ove jeftinije, ne na Fury seriju)
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
R7 370 = R7 265
R9 370X je rebrand od R9 270X (oveclockirana dotična) i dosad je samo u kini izašla.
Isplatilo bi ti se novu od zelenog tabora u sličnom cjenovnom rangu - gtx 950 (oko 1400kn u uzishopu), prema recenzijama ispada jača i od 270X
|
Iskreno zeleni tabor mi je uvijek i bio draži ali kada sam kupovao komponente bio sam ograničen budžetom pa mi je ovo bilo najbolje što sam mogao uzeti za te pare...a imam u planu ići na gtx 960 u skorije vrijeme, neka nadoplata od 400-500 kn + ova moja i to je to
Citiraj:
Autor gil
A već je kupio 270x 
|
Nije X serija, obična je u pitanju