Kupovao dva kompa u ADM-u u razmaku od 5 godina, overall sam zadovoljan osim dvije stvari.
Navečer nazovem tamo i pitam da li imaju cooler koji želim, kažu da ima dosta u zalihama, reko ujutro dolazim po to. Dođem tamo odmah rano ujutro tek su otvorili više manje i onda mi frajer donese 3 zamjenska coolera od kojih je samo jedan blizu po kvaliteti i cijeni. Izlistao mi račun dok sam ja čitao specifikacije coolera na kutiji i vidim da mi je previsok za kućište, kažem mu da ne mogu uzeti taj jer je previsok i pitam kad bi mogli imati moj prvobitan izbor, a on kaže da je račun već napravljen i da ne mogu ovaj vratiti bez pisane molbe ili tako nečeg. Jedino da čekam da stigne drugi i napravim zamjenu.
Tako sam čekao tjedan i pol na zamjenu coolera kojeg su tako ionako trebali imati i prvi put s obzirom da su mi rekli taman prije zatvaranja da ih imaju kad sam zvao...
Nije neki problem, ali je frustrirajuće kad već imam ostale komponente spremne za upogoniti...
A druga zamjerka im je apsolutno odvratna web stranica i ne vidim zašto im je problem to modernizirat jer su daleko od konkurencije što se toga tiče...