Citiraj:
Autor buljo
Vis meni je cak i drago iz razloga ekipe kojoj nitko nikad ne valja kad se ne razvali bilo koja repka, bas me zanima kog bi ti stavili u ekipu umjesto tih igraca 
Makni nam pol prvotimaca i bili bi klasa malte ako ne i gore.
|
Ma je, to stoji, ali u Oslu će biti puno otvorenija utakmica, Norveška je uigri za plasman, igrat će na pobjedu, i lakše će biti s njima, pogotovo bi bilo uz Raketu i Kovu
Citiraj:
Kaj se same tekme tice nije mi jasno zasto mandjo nije isao van posto mu danas nije islo nista, di su napadaci a da nije kalinic???
Kova ima 20 god, jbg, valjda ce se malo vise razvit u realu kad nije gotovo nis u odronu od intera...
Sad treba vidjet kak ce odigrat sa norveskom, ova tekma je manje bitna.
|
mandžo je u padu otkad je otišao iz bayerna, kao da mu se ne da više... da kovač ima muda, posjeo bi ga na klupu i točka.
kova bojim se da je pogriješio s realom. dobivat će mrvice. sve će štimati dok real pobjeđuje, ali kad se bude očekivalo da njegov ulazak okrene negativan rezultat, onda je gotov. neće imati pravo na pogrešku,a on još uvijek nije kompletan i iskusan igrač koji može nadići takve stvari i igrati opušteno i kvalitetno u konstanti.