Citiraj:
Autor ceha1001
Što se tiče chigona, zaliha i drugih sellera koji kao imaju iskreno ne vjerujem im više nikome previše jer naručio sam redmi note 2 27. a 31. su mi poslal neki tracking number od dhl iz engleske do hrvatske i to još tako stoji, tak da mislim da još nisu niti iz Kine to poslali.
Kolko vidim po slikama ovaj Top-One seller i Chigon imaju iste slike onih kutija di pokazuju da imaju na zalihama mobitel odnosno ista soba, ista slika, sve samo su papir drugi stavili  tak da ne znam baš kolko ko ima na stocku redmi note 2, odnosno sve mi to malo čudno mislim da oni hoće prodati čim više, a što se tiče zaliha mislim da to u letu oni malo popunjavaju kako stignu, ali vidjet ćemo kad stigne i ako stigne.
Tako da neznam baš kolko će svima koji su naručivala od njih i bilo koga drugoga brzo doći mobiteli odnosno na kraju će ispasti da dhl sporiji od china posta ili neke druge obične pošte, a ustvari oni krivi jer prodaju, a nemaju mobitele na zalihama!
|
POTPIS, bas sam i ja usporedio ova 2 sellera CHIGON i TOP-ONE, isti proizvodi iste cijene, iste slike, a pogotovo slike sa zalihama samo naškrabano na drugi A4 papir.
Mislim da su i jedan i drugi agenti i rade za neku proviziju za nekog drugog veceg igraca.
A svakako mi nikad nije ni bila jasna ova logika npr MEIZU m2 NOTE u cijeni od 156 USD je uračunat PDV i njihova zarada. znaci nekako zaobilaze zakon , npr veleprodajna cijena M2 note je oko 130USD, samo na ovu cijenu 20% PDV u UK je 156USD, bez njihove zarade , troškova , pakiranja i ostalog.