Citiraj:
Autor nub
Hmm, koliko sam shvatio on bi spojio 2 konzole i pc, znači taman fali još jedan hdmi. Ako se radi o jednoj konzoli, taman spoji konzolu preko hdmi i pc preko DVI-DL i onda imaš sve - kompetitivno gejmanje na kompu i chill gejmanje na konzoli
S druge strane, ako mu treba više priključaka, dell ih ima na bacanje
edit: kasnim 
|
Ne treba mi 3. HDMI, komp ću spojit na Display Port jer mi HDMI nekako uvijek ispere boje. Ostaju 2 HDMI porta, jedan će bit za PS3, i ostaje još jedan za PS4. Samo što U2414H nema DVI-DL :/, al jbg.
I ne, ne kupujem konzolu zbog chillanja, nego ima dosta igri za kojima umirem da ih odigram, a nema ih na PC-u (MGS4, Heavy Rain, RDR, itd...)
Citiraj:
Autor DariX
Ja isto vjerujem da cu si uzet U2414H. Taman dovoljno da se uigram s njim do nekog competitive levela, pa cu taman skupit dovoljno za jos jedan monitor od 120-144Hz-a. To je oduvijek i bio plan, samo sto nemam dovoljno $$$ za tu realizaciju  Moram svejedno pricekat 2-3 tjedna za tu kupovinu, pa mi javi kako ti se cini monitor u nekoj FPS igri 
|
A jebo ga, i ja ga nakon plaće mislim uzet haha, znači za 2-3 tjedna otprilike, pa bih sve odjednom.