Citiraj:
Autor xGAME
Koliko znam ti si opretežito fps igrač i nakon ova 2 dana istraživanja 16:10 i 16:9 razlika u slučaju da ne kupujem monitor i za konzole, ovo bi mi presudilo, uz black barove.
U fps igrama ti je što širi kut ipak važniji nego skaliranje po visini.
Ne znam što točno igraš (da li si još uvijek na codu?  ), ali ako ne igraš ove igre po zahtjevnosti slične GTA5, Shadow of Mordor, itd. ja bih razmislio o 144Hz monitoru.
A ja mislim da ću uzet taj U2414H. Ako ima tko bolji prijedlog, slušam 
|
Prejak sam u CoDu, pa moram pustit mladima malo da se uigraju, da imam konkurencije

Nikako mi CS:GO nije lego (vjerojatno jer sam ga poceo igrat na ovom VIVAX-u). Igram BF3/4, CS:GO, CoD. Ali sam se recimo zaljubio u Witchera 3, pa Far Cry 4, pa sad trenutno rokam po HotS-u i Rustu. Uglavnom dosta se razbacujem sa zanrovima. Zato bi i htio neki univerzalni da imam vise opcija otvorenih jer godinama nisam SP igru odigrao i sad me eto puknulo
Ja isto vjerujem da cu si uzet U2414H. Taman dovoljno da se uigram s njim do nekog competitive levela, pa cu taman skupit dovoljno za jos jedan monitor od 120-144Hz-a. To je oduvijek i bio plan, samo sto nemam dovoljno $$$ za tu realizaciju

Moram svejedno pricekat 2-3 tjedna za tu kupovinu, pa mi javi kako ti se cini monitor u nekoj FPS igri