View Single Post
Staro 02.09.2015., 11:40   #5706
Nickfast
Lazy person

Nickfast's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Ovi su za ubiti. Znači jučer rekli da će do jutra biti ispravljen taj profil jer se čeka skoro dva tjedna te naravno opet nisu ništa napravili. I sada zovem i onda mi se javi neka žena koja mi kaže da vidi ona da je na centrali pusteno, te da ja radi ali da ja miješam 4mb/s i 4mbps. Onda joj objasnim da znam razliku i tvrdim joj kako su mi jučer rekli da profil nije dobro postavljen, da router prepoznaje samo adsl a ne vdsl i onda kaze napravite reset, ja napravim i normalno opet ne radi.

I sada kaže da nemaju veze nikakvi profili i nemogućnost sinkronizacije s vdsl. Te sada je prijavila problem i da će me u roku dva dana neki od tehnicara kontaktirati. Ja njoj kažem kako je taj problem već prijavljen 10dana i da sam na nekoj požurnici i da me jučer troje njenih kolega uvjeravalo kako je to greška s njihove strane i da će tijekom dana biti popravljena, a ona kaže da ona to ne vidi, te za kraj kaže neka čekam poziv tehničara. Iako mi već 10dana govore da će me netko zvati a nitko ne zove.

Dali mogu jos nešto napraviti ili da čekam, dali mogu prijetit s raskidom ugovora ili nešto slično jer u zadnjih dva tjedna Internet je radio 4 dana, a od toga uvijek na 4mbps. Uvijek neke greške.
S tim da naravno još ova kaže dali želim uzeti max tv za 1kn 3mj jer da ta akcija traje još samo danas.