Tema: Iskon
View Single Post
Staro 02.09.2015., 07:21   #2859
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ponavljam, postaj screenshoot parice.
Tj ovo

Latest 1 day time koliko imaš čega?

Prilikom paljenja uređaja imaš 26 ES ali inače bi ti trebalo biti ok. Možda su ti postavili previše nisku marginu.
Ali mogao si onda žicati -10% popusta ako nemaš telefon.
Atenuacija na 25/4 u uploadu mi je bila 6.9 dB, i 9 dB u downloadu, nakon mijenjanja profila na 20/3.5 je porasla. Cigani mi nisu htjeli dati trajni popust, nego su mi nudili 10 Mbita za 159kn. 30 je 169kn.

20 koliko bi moja parica furala, NEMAJU u solo paketu i nisu mi mogli ponudit... Telefon i televizija me ne zanimaju tako da sam imao SOLO paket.

Isto sam htio kod BNETA solo paket od 60, isti dođe 260kn mjesečno (bez popusta, odnosno 100 kn mj prvih 6 mj., 60/15 Mbita), ali 3D paket dođe 270 kn mjesečno i ima 50/10, za isti sam dobio popust 50% prvih godinu dana (134,5 kn mj).
Tak da je no brainer kaj sam otišao. Dobijem bolji upload, bolji download. Nadam se ne znatno lošiji ping.

Bnet, pa ono nije da ih volim, da ne ispadne reklama, prije dosta godina kad sam živio s majkom (Zagreb zapruđe) sam imao BNET 2D i imao sam konstantno problema.

No bila je velika zgrada i puno korisnika, sad sam u maloj zgradi s novim instalacijama i boljim pojačalima, pa se nadam da neću imat problema.

Prema meni dostupnom Gradskom urbanističkom planu, neće se na mojoj lokaciji sljedećih godina uvoditi optika, tako da je s obzirom na moju udaljenost od Dslama koja je mjerena od strane kooperanta tehničara 1400m ovo jedini logični izbor.

Nemam više parice, usluga je sporazumno raskinuta, tako da ni ne mogu dat slike, a ne vidim ni razloga zašto...
Nekom tko skida s neta i surfa, greške na većim profilima ne bi predstavljale problem, no meni jesu kod igranja i to jako frustrira.
Najviše me živcira laganje. Nisu bili u stanju poštivati potpisani ugovor, i raskid je bio jedini izbor kako nisu htjeli dat popust.
markecSMB je offline   Reply With Quote