Citiraj:
Autor DariX
Ali posto mi je velika investicija trenutno tih 2000+ kn, zelim nesto posteno jer monitor necu, ja se nadam, mijenjat duze vremena (stari LG mi je trajao 8-9 godina). Znam da ne mogu dobiti i ovce i novce, morat cu se odluciti na TN od 144Hz-a ili neki posteni IPS koji ima dobre recenzije za gaming.
Zato sam i dosao ovdje pitati nekoga tko se malo "jace" posvecuje FPS igrama da li ima kakav IPS za preporucit. Ako ne naletim na takav, idem na TN od 144Hz-a
Meni je oko zapelo isto na Dellov U2415.
Ja sam citajuci poprilican broj recenzija, a i tu se u ovom topicu spominjalo, da je 16:9 vise za filmove nego za gaming. 16:10 ti daje jos tu mrvicu vecu vertikalu za bolji dozivljaj u igri koliko sam ja skuzio?
Bas sam zbog toga ja zapeo za taj U2415 jer ovaj jeftiniji, U2414H ima 16:9. Alternativa na taj je valjda http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=DELL+U2412M
|
Stvar je jednostavna i ovisi samo o tome što ti je prioritet.
Ako želiš ozbiljno peglat kompetitivne fps-ove gledaj samo 120+hz TN ili čak crt.
Ako ti je samo do guštanja i igranja za dušu, filmova itd., onda će ips poslužit odlicno, a input lag i pogotovo response time i slično neka te ne zamara.