View Single Post
Staro 01.09.2015., 23:38   #2139
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Baš to. Mene pogotovo odbija jer ću plejku spojit, a tamo ne mogu ništa podesiti.
I ja sam uoči kupnje bio dosta skeptičan oko 16:10 monitora upravo zbog tih blackbarova, no kupio sam ga zato jer nije primarno namijenjen za gaming, ali kad sam prvi put otvorio neku igru koja je imala blackbarove, uopće u igri to nisam ni kužio, a kamoli da me to smetalo.

Iako to ništa ne znači, vidio sam da mnogi profesionalni igrači CS:GO-a na 1920x1080 (16:9) monitorima namjerno igraju s blackbarovima birajući neke druge rezolucije.

Citiraj:
Autor DariX Pregled postova
KhongLo, kakav ti je taj U2415? Znaci nisi zadovoljan njegovom 16:10 rezolucijom?
Ja sam prezadovoljan jer mi ne smetaju blackbarovi u igrama ili kod gledanja filmova/serija, ali ne preporučam ga ako je primarno namijenjen za igranje ili ako iz bilo kojeg drugog razloga imaš nešto protiv blackbarova. U mnogim igrama možeš odabrati 16:10 full screen, ali ima i dosta njih u kojima to nije moguće.

Citiraj:
Ostali dojmovi o monitoru?
Na stranama 66 i 67 sam već nešto pisao o tome, pa možeš tamo pogledati. Ako će te još nešto zanimati, a da nije ranije spomenuto, slobodno javi.

Citiraj:
To je kao zamjena za "stari" U2412M model (2011. godina). Ima li kakve koristi od tog njegovog "Fast Mode"-a sa 6ms response timeom?
Imam previše tromo oko da bih mogao uočiti razliku od par milisekundi
KhongLo je offline   Reply With Quote