Citiraj:
Autor rodney
Ja bi bano tebe i sve slične takvima. Jer se ne znaš ponašat.
|
Zato ja dobijem chat ban radi takvih. Kad MT kampa, kad odu u valley na Lake Villu, kad Himmelsdorf ulica ostane prazna pord 2xE100 i IS7 i iks situacija. Zato bi tebe bana.
Citiraj:
Autor Gumby
+1 
|
Citiraj:
Autor Dottore
Kako ne zna ponašati? Pa i ja gubim od retardiranog timova u klasi tier 10. 20 puta za redom bez uspjeha. Oni nikada nisu čuli a kamoli što znači podrška... još gore i neposlušni arty koji igraju za sebe. Ja zahtjevam paljbu od artya na otvorenom i NULA bodova.
Prije godišnjeg bilo je sve uredu. A ovako od prošle nedelje sve do danas KRIMINALNO lošije igraju. Vjerojatno igraju za 3x iskustva.
|
Znaci kad na minesu se svi zalete i lik koci kraj kamena, odma dobije jedan u ledja. Kad ja moran nosit pola tima jer su retardirani pa T57 izadje na IS7 da da rebalansira, pukne jedan shot IS7 u njega, on se vrati. I takve stvari. Kad na ensku tucem 3 tenka, 2 unistavam, treci me ne moze probit (wz111) ali debili ne zele pomoc, pa mi se 1390 nasije na guzicu.
Je li ja moran govorit debilima da ne idu u valley, je li moran govorit debilima da ne idu na most na Mountain Passu? Ako bar govorim da me slusaju.
Sta rec kad imas ovaku kompoziciju???
image hosting
Kad ne uspijes napravit 10 shoteva jer je ekipa mrtva totalno??? Pa nisan ja isus na zemlji da priko vode prilazin. A ne zelin gubit, ne zelin gubit radi takvih botova. Da je bilo gusto, svaka cast, odlicna borba i sve. Ali na ensku popusit 5 tenkova u prvoj minuti je sramotno.