View Single Post
Staro 01.09.2015., 21:51   #2130
DariX
Premium
Moj komp

DariX's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Na cemu se trenutno igras? Za nekakvu referencu, "8ms" IPS nece biti sporiji od tog Vivax TVa Na TN ima smisla ici samo i iskljucivo zbog herca.

TFT central recenzije su OK...
@Rista

trenutno se igram bas na tom mrtvom VIVAX TV-u
Znam da ne moze biti losije od njega, ne moras solit ranu Vec se godinu dana osjecam ko invalid s njim haha
Uzasno sam osjetio pad u kvaliteti vlastite igre nakon sto sam sa LG-a presao na VIVAX TV, nista mi nije odgovaralo na njemu.

Ali posto mi je velika investicija trenutno tih 2000+ kn, zelim nesto posteno jer monitor necu, ja se nadam, mijenjat duze vremena (stari LG mi je trajao 8-9 godina). Znam da ne mogu dobiti i ovce i novce, morat cu se odluciti na TN od 144Hz-a ili neki posteni IPS koji ima dobre recenzije za gaming.
Zato sam i dosao ovdje pitati nekoga tko se malo "jace" posvecuje FPS igrama da li ima kakav IPS za preporucit. Ako ne naletim na takav, idem na TN od 144Hz-a

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Što se veličine tiče, ne bih na više od 24" išao i 1920x1080 rezolucije. Iako ne znam kakva je 16:10 (1920x1200) za gaming i konzole, može netko dat svoje dojmove? Pošto su igre primarno optimizirane za 16:9, bojim se da ne pogriješim s 16:10.

Zapeo mi je za oko DELL UltraSharp U2415, ali je 16:10 i nekako bih htio to izbjeć ako ima nešto copy paste ovog osim po aspect ratiou, da bude 16:9. ?
Možda DELL UltraSharp U2414H?
Meni je oko zapelo isto na Dellov U2415.
Ja sam citajuci poprilican broj recenzija, a i tu se u ovom topicu spominjalo, da je 16:9 vise za filmove nego za gaming. 16:10 ti daje jos tu mrvicu vecu vertikalu za bolji dozivljaj u igri koliko sam ja skuzio?
Bas sam zbog toga ja zapeo za taj U2415 jer ovaj jeftiniji, U2414H ima 16:9. Alternativa na taj je valjda http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=DELL+U2412M

Zadnje izmijenjeno od: DariX. 01.09.2015. u 21:57.
DariX je offline   Reply With Quote