View Single Post
Staro 01.09.2015., 19:22   #18
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Shockre Pregled postova
aj napisite malo kako je opcenito u Dublinu i u Corku. place i cijene stvari se mogu vidjeti posvud po internetu.
dajte neki svoj opci dojam.. kvaliteta zivota, barovi, restorani, dogadanja, opca atmosfera u gradovima, o cem se ne prica i tak to.
Kvaliteta zivota?
Rekao bih sjajna ako si na pravom mjestu, i na relativno solidnom poslu. Neki kvartovi su opasni. Sto juznije ides od centra to je situacija bolja. Hrana je odlicna, kako u marketima tako i u restoranima. Barovi - ima ih na bacanje, svirki isto, bude veselo. Grad je ziv, i nudi jako puno razno raznih dogadanja rekao bih za svakoga. Samo okruzenje je ugodno, osoblje u marketima, busevima, marketima itd. je iznimno ljubazno, u pocetku to malog hrvata i zacudi, jer nije na to naviknut. Na poslu se dise i ne nosis ga doma.

Sve u svemu, jako lijepo mjesto za zivot. Iako, zimu jos nisam docekao a kazu da potraje i da bude jako vjetrovito, kisovito i neugodno.

Citiraj:
Autor bacelj Pregled postova
Grad je siv, izgleda dosta tmurno i staro.
Are you kidding me ? Pa cijela engleska i irska imaju isti djir, to je taj look. Meni to izgleda uber, doduse ja nisam ljubitelj modernog ustogljenog izgleda, tako da je meni ovo zapravo veliki plus.