31.08.2015., 12:00
|
|
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Autor Nickfast
Može jedno pitanje što se tiče aktiviranje ovih turbo brzina. Starci su bili prije 10 dana zvali službu i pitali da li bi mogli aktivirati turbo brzinu. Ovi su im rekli da mogu, te da im parica podržava 30mbps. Te kako su imali stari router rekli su da će im poslati novi router i da će im aktivirati brzinu. Router stigao prošli pon, a brzina još nije aktivirana. Čak sam i ja zvao službu te kažu kako je kod njih sve u redu, da treba samo čekati da u centrali puste brzinu.
Pa me zanima koliko se to inače čeka, jer kada god ove nazovem samo kažu bit će danas, a taj danas nikako da dođe. Dali ste i vi ovdje čekali tako tjedan dana da vas uključe ili to inače ide brže.
S time da od npr 5 ljudi koji rade u službi za korisnike, 4 su rekli da će to sve dobro raditi a jedan je rekao da neće, jer su predalo od centrale, a daljina je inače oko 800m. Te da radi toga ne mogu imati više od 10mpbs.
Sada dali je moguće da su svi ovi bili u krivu ili je ovaj neki bedak jer koliko sam čitao na toj udaljenosti vdsl normalno radi.
|
meni su aktivirali odmah, ali sam router dobio nakon 3 mjeseca...doduše u međuvremenu su mi 2-3 puta bili aktivirali i deaktivirali, tvrdili da ne može, rekli da sam predaleko od centrale (čitavih 18 metara kabela)...uglavnom, očekuj svašta 
|
|
|