Ok, onda sam se evo u potpunosti odlucio za bookshelf zvucnike!
Vjerovao mi ili ne, i ovi zvucnici su mi bili upali u oko, ali kada sam kasnije vidio da ce me pojacalo doc oko 2500 kn, prekrizio sam ih, najvise radi njihove cjene, koja nije uopce mala!
Tako da sam napravio nekakvu granicu koja je iznosila max 3000 kn za zvucnike!
Ali evo ovu muziku koju namjeravam kupit, ne namjeravam mjenjat barem nekih 4-5 godina, pa bi mozda bilo bolje da ne gledam u 1000 kn! Ipak cu ih slusat 5 godina, a 1000 kn se ispalti dat vise ako cu bit 5 godina stvarno zadovoljan, pa cak i vise od mozda 5 god!!!!
Ali morao bih kupiti i ovakve podne stalke sa šiljcima, koji ne znam jeli se dobiju s ovim zvucnicima ili se moraju posebno kupit???????
Ako se moraju kupit, a cjena im sigurno i nije tako niska(moja procjena800-1000kn) onda apsolutno odustajem od ovih zvucnika!!!! -jer stvarno sto je previse previse, to bi me ispalo oko 7000 kn, a stvarno toliko novaca nema niti namjeravam potrosit!!!! Namjeravao sam potrosit oko 5000 kn , MAX 6000kn!!!!
Tako da bi se onda najvjerojatnije odlucio za ovaj slabiji model "B&W DM 601 S3" makar imaju i slabiji bas, ili bih uzeo ovaj jaci model ali bez stalaka!
Ali znam da opet nije to to, dobio bi mozda i losiji zvuk od ovoh slabijeg modela sa stalcima!!!
Tako, ako mozda znas jeli se dobivaju stalci skupa s tim zvucnicima, molim te napisi!!!!!