Citiraj:
Autor KhongLo
Nemoj mi reći da gledaš golog kuhara i koristiš njegove recepte. Pa u životu nisam vidio tipa koji može uništiti toliko namirnica. Zadnji put kad sam naletio na neku njegovou emisiju, frajer je u pećnici prvo ispekao meso i onda je to već u potpunosti ispečeno meso bacio na roštilj. Zašto? Pa eto tako, zašto ga se ne bi spalilo da bude nejestivo. WTF?!
Da i ne govorim o onom kad hoda kvartom, naleti na neku začinsku biljku u nečijem dvorištu i onda je bez pranja nabaca u jelo, a primjetio sam da i ostale stvari baš i ne pere prečesto kada priprema neko jelo 
|
goli kuhar je worldwide pojava i neke ono najosnovije tehnike koje sam preuzeo od njega su i više nego dobre za bilo koji recept... pričamo o nekim osnovama za ajmo reć amatere sa podlogom.
od nula znanja netko tko ga prati vjerovatno neće skužiti gdje treba pojačati/smanjiti začine i sl. međutoa sama tehnika koju si ti tu recimo prepoznao kao karbonizaciju i uništenje mesa, a u biti radi slatku koru iliti karamelizira površinu mesa (što ne utječe na unutrašnjost) je jedna od stvari gdje meni gosti redovito kažu da nisu probali bolja rebarca ili carsko u životu
isto tako i ramsey ima genijalnih savjeta, a tko god je proveo malo više godina u kuhinji će vrlo lako skužiti što je primjenjivo na naše namirnice i/ili jedačke navike, a "višak" baciti u zaborav.
nemojmo zaboraviti ni onog debelog kaj ima jedine pub-ove sa michelin zvjezdicama, a u zadnje vrijeme i
ovaj igrač radi fantastične stvari makar ima ono mizeriju pregleda.
e da ima i onaj tip koji radi čuda sa tijestom/tjesteninom i zapravo ima odlične savjete... zna amdejac o kome pričam, nemrem se sada sjetiti.