View Single Post
Staro 30.08.2015., 14:21   #699
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Da, ni meni nije jasno kako moze Carvajala drzat na klupi...Danilo nije nista bolji od njega. Po meni bespotrebna kupnja. Radje da su kupili zamjenu za lijevog beka. (A zamjena za desnog Arbeloa). Sto se tice Kove vidi se jos da je nesiguran treba se adaptirati na ligu isto kao sto je trebalo modricu jedna sezona da proigra kako treba, ali ja se uopce ne brinem za njega. Dat ce njemu Rafa jos puno prilika za dokazati se.

Po meni Real nema nekakvu igru ove sezone i ako se nesto ne promijeni nece konkurirati za osvajanje trofeja ove sezone (bez obzira na jucerasnju utakmicu, jedna tekma nije mjerilo). Gledao sam malo tekmu barce jucer. Ubijaju bozek dragi trebalo je biti minimalno 3-0. Mislim da opet ove sezone Barca osvaja sve. Ne vidim nikoga ko bi ih mogao zaustaviti (eventualno Bayern, da imaju boljeg trenera).
Dobro,ima tu nesto sto kazes,samo sto u Realu nemas bas vremena za dokazivanje.
Mene tjesi spoznaja da je bitno u kakvoj si formi na proljece,sto se tice trofeja.Bayern je ove godine zbilja pogodio s pojacanjima,tako da budu u uskom krugu favorita.Real ako se poslozi moze uzeti ligu prvaka,a prvenstvo samo ako ne kiksa previse u ovoj fazi uhodavanja,jer barca je vec poslozena od lani.
Od ostalih jedino za sada impresivno djeluje City,ali njima spanjolci nikako ne leze,tako da ih ne vidim kao ozbiljne konkurente,a Juve ove godine,pitanje jel budu prosli skupinu?