View Single Post
Staro 30.08.2015., 13:12   #9620
windfucker
Guest

Nitko?
Fino.
Ja ću onda.
To je onaj isti prastari acc, sada se sin zayebava na njemu sa premiumima koje nije vozio, ali jasno bez aimbota.
Pošto sam obrisao svoj primjerak od jučer, skinuo sam sada ovaj koji je stavio istarenki, vrlo su slični, sa tim da je onaj moj od jučer imao automatsko traženje weak spotova, ovaj ima manualno, što je možda i bolje, jer meni se znalo dogoditi da ciljnik krene skakutati kao ping-pong (ne može se odlučiti koji weakspot da gađa, pretpostavljam).

Ping izgleda igra ogromnu ulogu, što mi i ima smisla, RNG ostaje tako da ako su uvjeti loši (mreža, tj. internet), posada sa cca 50-ak% bazičnoga skill-a (kao što je moja u ovome replay-u), bez ikakvih dodataka, golda, bla-bla, rezultat možda i ne bude neki, no u seriji gledano, benefit je i više nego očit.
A sada uzmite nekakav npr. leopard sa 5.-6.skill-om, namirnicama, opremom, gold ammo... i igrača koji se znade postaviti na mapi...kao npr. neki iz FAME-a

Vanilla+aimbot sa gornjega posta replay u linku ispod:
>>LINK<<

A evo i žrtvenoga jarca

Skrećem pozornost da sam za jedan promašaj i sam kriv jer sam greškom htio prebaciti na turret (numpad8) a stisnuo sam numpad9 a to isključi aimbot
Prvo je na početku partije bio presetiran na centar (otvorena mapa pa zato) kada su dolazili bliže htio sam pokazati kako locka turret uz par pretjecanja.
Eto, taktika me nije zanimala, samo da zumiram čim jasnije da se vidi kako u praksi radi, izginuo sam junački (ehmm!), ali sam uspio ispaliti 10 (mislim) komada, dovoljno da se vidi kako stvar šljaka, imo.

I još nešto: kod onoga Drift-ovoga videa sa aimbot-om uzeti u obzir da je napravljen 2013.g. uz, kako je primjećeno, gadan ping...
Toliko od mene.

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 30.08.2015. u 14:11.
  Reply With Quote