View Single Post
Staro 30.08.2015., 10:36   #2185
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor The Satara Pregled postova
Bingo! To je ono što im treba - kartica koju ćemo svi htjeti, a većina nas je moći sebi i priuštiti. Jedino se tako mogu izvući iz financijske gabule u kojoj se nalaze.
A oni rade totalno suprotno - izdaju nekakvu skupu "trofejnu" karticu s kojom se diče kako su uspjeli ugurati pregršt snage u malo pakovanje i zaboli ih kuki što to neće gotovo nitko kupiti, rade to iz čistog gušta i tek tako da pokažu koliko su tehnološki superiorniji od konkurencije. Kao da oni drže 80% tržišta, a ne obrnuto.

Po meni je cijela Fury serija promašaj, jer su uspjeli samo stići konkurenciju, ne i prestići je. A sve i da su je potukli do nogu, nebi ih mogli proizvesti dovoljno da pokriju potražnju.
A tek ove nebuloze sa 390(X) karticama kojima su na prethodnu generaciju nakeljili totalno besmislenih 8GB memorije, digli taktove za 50MHz pa ih proglasili "novim" proizvodom i još digli cijene nisu ni vrijedne komentara.

Dobro je draksa rekao, oni žive u nekom svom svijetu.
Ili možda znaju nešto što mi ne znamo?
Znači po tebi najbolje je da čipove za nano (koji im čine 0.001% proizvodnje) koriste, a sve ostale bace ili prodaju s gubitkom? Bravo, pravi Hrvazski poslovni model

Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Potpis. Ispod 60 je jad.
Isključi AA i ima 120 bez problema

Zadnje izmijenjeno od: segregator. 30.08.2015. u 11:08.
segregator je offline   Reply With Quote