Citiraj:
Autor segregator
Inače pošto je cijena 390X-ice kod nas 3500-4000kn, smiješne su mi ove ideje da bi nano trebao koštati isto toliko...da zbilja
košta $400, malo ko bi imao razloga kupiti bilo koju drugu grafičku
|
Bingo! To je ono što im treba - kartica koju ćemo svi htjeti, a većina nas je moći sebi i priuštiti. Jedino se tako mogu izvući iz financijske gabule u kojoj se nalaze.
A oni rade totalno suprotno - izdaju nekakvu skupu "trofejnu" karticu s kojom se diče kako su uspjeli ugurati pregršt snage u malo pakovanje i zaboli ih kuki što to neće gotovo nitko kupiti, rade to iz čistog gušta i tek tako da pokažu koliko su tehnološki superiorniji od konkurencije. Kao da oni drže 80% tržišta, a ne obrnuto.
Po meni je cijela Fury serija promašaj, jer su uspjeli samo stići konkurenciju, ne i prestići je. A sve i da su je potukli do nogu, nebi ih mogli proizvesti dovoljno da pokriju potražnju.
A tek ove nebuloze sa 390(X) karticama kojima su na prethodnu generaciju nakeljili totalno besmislenih 8GB memorije, digli taktove za 50MHz pa ih proglasili "novim" proizvodom i još digli cijene nisu ni vrijedne komentara.
Dobro je draksa rekao, oni žive u nekom svom svijetu.
Ili možda znaju nešto što mi ne znamo?