Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 30.08.2015., 01:45   #8540
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Lik se nece vrtit stalno na lijevom gumbu misa ako ne drzis shift ili tek kad naletis na grupu mobova.na desnom se vrti sve dok imas furya.neznam zast je tako ali to je meni stvaralo problem jer mi ne pada napamet tako igrat.moze se shift prebacit na space i onda je opet puno bolje ali treba jako puno navike.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/19756593

evo sam našao par wastes set itema, imam i hlače wastes ali mi iz nekog neobjašnjivog razloga nisu dali na profil sliku njih.

uglavnom, sad imam 4 od 6, treba mi još belt i boots, imao sam ih jednom davno ali sam ih craftao jer mi tad nisu trebale.

sad mi još samo fali ovaj dust devils 2500 posto, još da to dobijem i onda sam na konju, 40 posto manje damage dok WW, baš se osjeti dok igram prije mi je dosta padalo zdravlje kad bi naletio na par elitova, sad praktički uopće ne pada na T7.

Edit...

da vas pitam, jel moguće imat anciente non stop on dakle da se ne gase, i ovaj set od 6 komada waste ? odnosno pet, pošto imam onu opciju u kanai cube da mi je jedan item manje potreban da bih imao set mogućnosti.

e sad, ne znam jel netko probao, dakle helm od imortala i belt, i onda su to dva pa mi šljakaju stalno ovi ancienti jer mi trebaju za fury regeneration, ili ako netko zna jel mogu ja bez ancienta smislit neki modus da mi se tako brzo puni fury s ovim Waste setom, ali naravno bez ancienta u opciji ?

Zadnje izmijenjeno od: KorisNick. 30.08.2015. u 07:50.
KorisNick je offline   Reply With Quote