Kaj se sad tome čudite ko da ste sa drva pali. Frend bio uplatio warpack na par dana, čisto da probamo. Ja sam neki onak low avg player. 10k bitaka i 1100 wn8, bio bi malo bolji da ne igram stalno u vodu s još lošijim igračima od sebe, ali meni je ovo tak, zafrkancija.
Probao sam WT auf E100 s enableanim auto aimom. To je prestrašno nešto. Kako windfucker kaže, stalno cilja weak spotove i puno si precizniji nego da sam nišaniš. Natovariš gold i samo trpaš. Pogotovo se osjeti kad na tebe krene neki tenk koji je tvrd od napred npr E100 pa ga stalno šodraš iz blizine u optiku. Osim WT-a sam još probao T54-LT. Na scoutu i nije sad to tak neka prednost, kad se nađeš s nekim u bliskoj borbi kuži se da ga non stop po weak spotovima roka, ali nije tak velika prednost jer kao scout po defaultu izbjegavaš blisku borbu. Kod scouta je korisnije kaj ti non stop po mapi pokazuje di se kreću protivnički tenkovi kad sruše neki objekt, pa znaš di se postaviti za spottanje. Ima i one lasere koji pokazuju protivnički aim, ali je meni to bilo više odvlačilo pažnju nego neka korist. UGL tih par rundi kaj sam probao sam skužio da zbog tih pomagala počinjem igrat ko zadnji šupak i gadilo mi se malo to sve. Frend isto kaže da korištenje istog mu je dosta promjenilo stil igre kad je imao uključen warpack. Nama je to dobro poslužilo da vidimo kaj sve drugi mogu. Više nikad nisam ispalio s artyem 2 hica s istog mjesta npr jer gamad kad ispali vidi sjenu od kud si pucao i ima clean shot na tebe. Ugl za nekog isfrustriranog je to super stvar, meni je super kad skužim da netko koristi warpack pa mu uspijem sprašiti 5/6 k srebra zguza. Za takve ne žalim golda nimalo.