Štovani,
Trebam Vaš savjet / sugestije u svezi konfiguracije koja je namijenjena primarno za igranje World of Warcraft: Warlords of Draenor, te povremeno igranje drugih igara koje su izasle npr. Witcher 3... (gledanje filmova, serija, surfanje se podrazumijeva).
Monitor koji koristim je Dell u2312hm (1080p / 60Hz), svjestan sam da je kartica koju sam predlozio mozda overkill od strane rezolucije, ali mene zanima fluidno igranje sa maksimalnim detaljima.
Posjedujem adsl internet vezu.
Raspolažem iznosom do 9000Kn, ali ovim putem tražim savjet jer ne želim kupiti nešto što će biti pretjerano snažno ili skupo (zato nisam postavio ovaj upit pod konfiguracije 3000-4000-5000, jer ne znam koliko trebam utrošiti na kupnju).
Moja isprika, ako sam pogriješio u svezi postanja u temu.
Uvijet koji bih želio da bude je, da u Vašim ponudama / sugestijama bude intel procesor i nVidia grafička kartica, te kućište sa filterima za prašinu (te dodatnim ventilatorom ako kućište to podržava).
Konfiguracija neće biti overclokana, neće biti sli polja, neće se raditi raid polje, te će biti otvarana jedino u slućaju čišćenja od prašine te eventualne nadogradnje sa diskovima (zbog skladištenja filmova i serija).
OS koji ću koristiti je Windows 10.
Plaćanje je gotovinom.
Živim u Šibeniku, tako da mi odgovara bilo koja web trgovina koja vrši sastavljanje te dostavu.
Zahvaljujem se na razumijevanju.
Zahvaljujući blagodatima interneta došao sam do informacija o slijedećim komponentama kao kvalitetnih, molim vas za vaše mišljenje da li bih trebao nešto promijeniti prije kupovine istih.
1 x Intel i5 4460 3.2Ghz box (omjer uloženo / dobiveno)
2 x Corsair 4Gb DDR3 1600Mhz Value SE (omjer uloženo / dobiveno)
1 x ASRock B85 PRO4 (omjer uloženo / dobiveno)
1 x WD Blue 1Tb sata (omjer uloženo / dobiveno)
1 x interni optički drive (jer tako kaže moja žena)
1 x Kingstone Hyper Fury X 120Gb (omjer uloženo / dobiveno)
1 x Gigabyte G1 Gaming Windforce GTX 970 4Gb (jer sam nVidiot)
1 x Fractal Design Define R5 bez prozora (filteri protiv prašine, prigušeni zvukovi komponenti, slaganje kabela, modularnost, diskretna vanjština...)
1 x Scythe Glide Stream 140mm (za upuhivanje zraka sa donje strane, te stvaranja pozitivnog pritiska u kućistu)
1 x Super Flower Leadex 80 + Gold 650W (kvaliteta isporučene struje ostalim komponentama (riple, itd.), modularnost, učinkovitost... Napajanje bih naručio od njemačke web trgovine caseking de, ako ga ne bih mogao nabaviti kod nas)
U zagradama sam naveo ono što me je navelo na ove komponente, molim vas za savjet da li sam na dobrom putu.