Nakon clean installa sve mi radi odlicno i poprilicno sam zadovoljan s OS-om (s time da sam osoba koja je preskocila Win 8/8.1).
Zanima me samo jedna stvar tj. od pocetka mi je zlo zvano UAC ugaseno (meni osobno ne treba s obzirom na ostatak IS-i paketa kojega koristim tj. CIS) no unatoc tome, na nekim ikonama na desktopu po prvi puta ikada imam plavo-zuti UAC shield.
Kako stvar izgleda ruzno, zna li netko kako ga maknuti za stalno (nekada ga uspijem maknuti uz desni klik misa, maknem opciju da se pokrece kao admin, uzmem neku random ikonu i sve je ok. Nakon toga opet uzmem ikonu koja mi treba, vratim postavke na staro i sve je opet ok no samo neko vrijeme i onda se opet pojavi nakon nekog vremena UAC shield...ovo je lose objasnjeno no pisem s moba koji samo sto se nije ugasio pa tipkam na brzinu). Zanimljivo je da taj UAC shield imam samo na toj jednoj igri te koliko vidim stoji mi na nekim .exe file-ovima od aplikacijama koje jos nemam instalirane.
Ako nista ne upali, mozda da iz .exe file-a od igre izvadim .ico pa tako dobijem ok ikonu?
Ima li neka portable app za tu namjenu?