View Single Post
Staro 29.09.2005., 08:27   #34
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by Visage
Ovo je tocno ako pricas o ovima

I mene je isto fascinirala konstrukcija pa sam i uzeo vise komada, ali ako imas vrata (poluprozracna) i kuciste debelo ispod velikog stola, onda nista ne cujes
ajde mali OT kad vec pricate o hladnjacima za hard..sta bi preporucili za tisinu?? Ja bi onog pasivnog zalmana pa me zanima dal se isplati. Kosta oko 160kn. A svi ovi 5.25" aluminijski s ventovima i senzorima i kaj ja znam su prek 300kn. Mislim da mi to ne treba. E da, "HD Tune" mi pokazuje temp harda vise-manje uvijek oko 36 stupnjeva..jle to moguce?? Samo???
Al sto se tice vrata to je totalna istina..ja kad sam napokon kupio kuciste s vratima bi sam fasciniran koju razliku u tisini ona stvaraju..pogotovo ako je nesto u optickom uredaju. Jos kad zaljepim neku 1-2mm izolaciju na njih iznutra ima da se nis ne cuje

I moram pitat, Sky, imamo isti Zalmanov kontroler za ventove-kak ne poludis od tih dioda kad ti svijetle u bulju na 12V?? Meni je to pre jaka svijetlost i iziritirala bi me, a kad smanjim napon onda titraju i to me jos vise zivcira :burn: