View Single Post
Staro 27.08.2015., 13:47   #1626
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Jaye Pregled postova
O čemu pričaš ti? Nisu oni meni dali nikakav kontakt, nego sam otišao na Raijintekovu web stranicu i kontaktirao Raijintek direktno kroz kontakt formu, a ne distributera.
Protis mi je samo rekao da filter ne dolazi s kućištem (što nije istina) i hvala doviđenja.
Iz tvog posta od 25.08.2015., 16:22 shvatio sam da ti se javio distributer. Moja isprika na nesporazumu. Ali i dalje nekužim gdje je tu greška Protisa. Jesi li probao prebrojati koliko kućišta imaju u ponudi? Misliš li da stignu za svako kućište kontrolirati ima li sve na broju? Neću ni spominjati broj ostalih artikala. Ako je Protis od distributera dobio informaciju da ne dolazi filter, možda stvrno tako distributer i dobija kućišta. Iz maila koji si dobio iz supporta proizvođača ne vidi se da li filter standardno dolazi ili ne, samo si dobio obavijest da će ti poslati filter.

EDIT: na stranicama, u uputstvima i opisima se svaki proizvođač ograđuje da može izmjeniti specifikacije bez prethodne obavijesti (ono famozno "...to change a product specifications without prior notice...").

Zadnje izmijenjeno od: Sinac. 27.08.2015. u 14:32. Razlog: dopuna
Sinac je offline   Reply With Quote